Kalas,konsert och nu håller vi söndag.

Andra dygnet som tjejerna har sovit hela natten. Gud alltså, är det så här det känns att sova en hel natt? Man hade ju glömt hur det kändes. Så skönt, jag hoppas verkligen att det kommer förbli så här nu. Fördelen att vakna vid 06 som Eden oftast gör (Adele sover oftast till 6.30-07) det är att ibland så får man uppleva soluppgångens färger på himlen. Och i morse så var det en sådan morgon – så vackert!

Igår så fyllde systersonen Noel 13 år och syrran bjöd på plock nästan hela familjen var samlad. På kvällen var det äntligen dags för Magnus Carlson på Tivoli. Alltså killen är ju helt fantastiskt, sådan närvaro och ödmjukhet. Väldigt sällan man får uppleva det. Tivoli är rätt litet ställe så konserten blir mer personlig. och det kändes nästan som att konserten hölls i någons vardagsrum. Som sagt fantastiskt!! Har ni inte sett honom så gör det!

Idag så händer det inte för mycket. Saga ska får en ny säng idag så det blir lite pill med det.M vill att vi ska gå och se HIF spela idag – får se om jag hakar på. Solen lyser med sin frånvaro.

Spillevinken Noel- födelsedagsbarnet

Michelle och hennes Jeff

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top