Halsflussen har kommit till Övfre…

Som jag skrev igår så började jag känna mig risig. Förhoppningen var ju att det bara var något tillfälligt som skulle lägga sig till idag. Tji fick jag…

Efter en varm, och jobbig, natt igen så vaknade jag upp med en hals som känns allt annat än ok. Som om inte det räckte så har även Eden blivit dålig så här ligger vi nu, två febersjuka tjejer. Och har Eden fått feber och halsont så brukar det inte dröja länge förre även Adele åker på sin beskärda del. Vi försöker dock hålla tjejerna separerade så mycket det nu går med tvillingar. M fick därför ta med sig Adele när Liam skulle spela match här på förmiddagen. Och nu sover även hon så vi får se hur det går under dagen.

Av förklarliga skäl så har det inte blivit så mycket matlagning i helgen utan det fick bli lite grill igår innan jag somnade på soffan. Vad vi äter idag har jag knappt ägnat en tanke utan vi får känna oss för, under dagen, och se när hungern kickar in. Fokus har istället legat på att börja förbereda oss inför resan. Jag har börjat lägga fram lite sådant som jag vet vi ska ha med oss och när M skulle sätta på takboxen så fick han för sig att göra ett ryck i garaget så idag verkar han ha som mål att jobba som försäljare då det åkt ut en himla massa olika saker i olika försäljningskanaler. Himla bra iofsg då man har en tendens att samla på sig en massa saker som bara blir liggande och åker längre och längre in i garaget. Så kan det ju faktiskt bli lite extra pengar till reskassa oxå så jag låter definitivt honom hållas 🙂

Nä, nu lägger jag datorn åt sidan och skall försöka kurera mig så gott det går. Tänker avvakta några timmar till eller ev till imorgon innan jag tar kontakt med en läkare. Mest troligt handlar det nog om en släng av flunsan och då får de plocka fram något så starkt som möjligt för nästa tisdag skall denna donna sitta, pigg och förväntansfull, i bilen på väg till Spanien…

Vi hörs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top