En riktigt skön helg.

I lördags så var Louise & Magnus med familj på middag. Vi bjöd vi på het pumpasoppa och till varmrätt blev det BBQ Ribs som jag kokte och sen glaserade, till det rostad pumpa och en tryffelsallad. Till efterrätt morotskaka och Black Magic muffins. Jag var fortfarande mätt på söndag morgon 😉

En skön avslutning på helgen blev ett besök till Trivas på Råå med Mamma, vi tog varsin helkroppsmassage och efter det gick vi och satte oss i deras relaxavdelning och njöt av en charkbricka och ett glas bubbel. Guuud det behövde jag verkligen!

Vackra Louise som jag är glad över att ha fått in i mitt liv <3

Rostad het pumpasoppa till förrätt

BBQ ribs med rostad pumpa, hemmagjord dippsås och tryffelsallad

 

 

Sötaste tjejerna <3 

Isabella 🙂

Morotskaka och Black magic muffins till efterrätt

Älskar deras inredning och lugnhet!