Sköna Söndag

Och som vanligt så sa helg pang, men jag ska inte klaga, jag har haft en riktigt skön helg. Fredagen gick i lugnets tecken, jag började dagen med massageoch en genomkörare i rygg och nacke. Jag har haft så ont sen början av januari, så detta var välbehövligt. På kvällen gjorde jag en riktig god ”het” touch av asiatisk taco. recept komme i morgon. Sen blev det soffhäng och bäst i test på tv4. Ser ni det?

Vi hade bokat sen några veckor tillbaka till Afternoon Tea hos Grand Hotell i stan. Tiderna går åt som smör i solsken. När jag rngde var det fullt och vi satte upp oss på väntelistan. Men som tur nog så hoppade några av så vi fick ett bord. Så igår vid lunchtid tog jag och M bussen ner och mötte upp bästa vännerna Lollo och Magnus. Gud så gott allt var – wow och så himla mysigt. Det blev lite bubbel och njöt av allt. Sen blev det en sväng genom stan, en öl på Telegrafen, vidare till The Vault för ett glas bubbel. Sen så gick grabbarna och hämtade upp en charkbricka som Lollo hade förbeställt i fredags från Bondens Skafferi Så god bricka, här kommer vi beställa fler gånger.

 

Sen drog vi vidare hem och spenderade eftermiddagen hem, chark, bubbel och drinkar. Till just chark så har jag mitt absolut godaste vita vin – Bonterra Chardonnay. Det blev självklart mello det kan man ju inte missa. Så vi hade en perfekt lördag helt enkelt.

Så idag blir det inte mö, töserna har haft fotboll och jag sitter och planerar veckans matlista och mina och M matlådor. Sen blir det tidig säng, ligger lite minus på sovkontot 😉

Hoppas ni har haft en lika skön helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top