Som ni kunde läsa igår så passade jag, och M, på att fly barnen några timmar. Det är ju inte lika lätt att hitta på så mycket när man, numera, har två busungar i släptåg. Men vi försöker i alla fall komma iväg 1-2 gg i månaden på något – bara jag och M.

I går blev det en brunch på stan. Vi hamnade på Nelly’s, som för övrigt är lite av ett favoritställe, och åt för hela veckan. Det kändes iallafall så. Uppenbarligen var vi inte ensamma om att ha planerat in ett matstopp då det var knökafullt i lokalen. Men vilken brunch sen…

Egentligen hade det räckt så men då det var mello, och barnen skulle ha sitt, så fick det bli lite tacobuffe på kvällen. Vi hade planerat in lite mys framför TVn men twinsen ville annat och ville absolut inte ligga i sina ”nykonstruerade” sängar. Det slutade med att jag spenderade kvällen med att försöka få Adele i säng medan M höll på med Eden. Jaja, vi visste ju att detta kommer, förr eller senare, så det är bara trycka på tålamodsknappen och stålsätta sig. Med andra ord så vet man vad som väntar, vid läggning, den närmsta veckan…

Mello ja – tydligen blev det Benjamin Ingrosso som tog hem det hela. En helt ok låt även om jag hade hoppats på Mendez. Men det var väl lite mer internationell show, vilket passade den utländska juryn mer, över Ingrosso så det kan nog bli bra i slutändan.

Nä, nu sitter vi faktiskt i bilen, på väg ner till Malmö, för lite kultur. Svärfar, som är konstnär, ställer ut och då tänkte vi överraska dem med ett kort besök så här på söndagseftermiddagen.

Ha en fin söndag

M Sillamacka

Pulkaåkning efter brunchen

Bananvåfflor till frukost – bara 2 sp och lika gott som vanliga våfflor!

Äntligen hämtat mina nya glasögon – I Can see!!!