Sjukstuga & Veckans tips.

Tjejerna har feber och är rätt förkylda. Eden är väl den som just nu är värst, 40 graders feber och är världens ledsnaste. Jag märkte redan igår att Eden var varm. Men båda somnade rätt snabbt i sina sängar. (Vi vände sängarna så ena spjälsidan är utåt) Det gick inte just nu att ha dom som vanliga sängar. Det blev ett sådant spring och våra kvällar blev inga roliga. Så nu är det mycket bättre, Adele är väl den som klättrar ur,men med tanke på att vi har en cam så ser vi det och hinner stoppa henne och lägga tillbaka henne. Igår så fick vi bara lägga henne 2ggr. Så 1-0 till oss 🙂 Men iallafall Eden var varm och somnade snabbt, men vaknade efter en stund och var brännhet, så alvedon och ett glas vatten så somnade hon.

För exakt 1 år sedan låg tjejerna i influensa precis lagom till deras 1 års kalas. Så nu hoppas jag att de blir friska snabbt så 2 års kalaset blir av för dom i helgen. Vår familj är ju stooor, så jag tänkte bjuda på mat och tårta, men jag avvaktar till fredag och ser hur tjejerna mår.

Beställde hem Peter Thomas Roth instant firmx eye.  Den ska strama direkt upp och jämnar ut den tunna, fina huden runt ögonen och minimerar omedelbart synbara kråksparkar, fina linjer och djupa rynkor samtidigt som den tar bort påsar under ögonenen.

Jag testade och wow såg resultat direkt! Så denna kommer alltid finnas på min sminkhylla. Ska visa er före och efter bild (nu var detta första försöket)


Vissa ställen är vita, det betyder att man tagit för mycket då är det bara att fukta fingertopparna och ta bort överbliven produkt.

2 Comments

 1. Malin E
  2018-03-13

  Wow
  Verkar ju vara en kanonprodukt
  Var hittade du,kostar ???
  Krya på småtjejerna ??

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-03-13

   Hej. Jag köpte den på Lykko och kostade lite över 450kr. Tack så mycket<3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top