Eko i garderoben

Maten står och puttrar på spisen, och det blir M ratatouille ikväll och det doftar ljuvligt…

I morgon ska vi på Julfest och fått direktiv av mannen att redan nu idag börjar funderar på vad jag ska ha på mig. Han känner mig, han vet att jag brukar vela in i det sista. Typiskt kvinnligt eller? Men då kommer man dithän att man öppnar sin garderob och inser man har ju inga kläder? Jag skulle verkligen behöva shoppa så det blöder ur öronen på mig.
Frågar man min man så skriker han N E J det behöver du inte, du handlade ju en del nu senast. Jaja vilket ilands problem. Minns när vi var i London senast och vi åkte ut till Westfield och M sa till mig  – nu kör vi. Alltså det är ju alla kvinnors dröm, shoppa shoppa shoppa 😉

Inte tagit min mått på bra länge. Så det var dags idag tyckte jag. Har stått stilla på vågen ett tag nu och det grämer mig. Jag får väl jobba ännu hårdare och ta tag i träningen. För jag har verkligen bestämt mig det är 16 kilo som ska bort. Lovade mig själv att inte stressa utan det får ta sin tid, men när man vet att man e duktig och vågen bara står stilla då jäkla blir man sur. Och i morgon är det vägning och såklart så har jag sjukt mycket vätska i kroppen just nu.

Men men tog måtten och minskat med 52,5 cm totalt.
Bröst -8cm
Midja -9cm
Höft -21cm
Rumpa -9cm
Lår 5.5cm

Så några centimeter har minskat 🙂

2 Comments

 1. Helena
  2016-12-16

  Så kul med julfest! Vad blev det för outfit?

  Svara
  1. Linsalusen
   2016-12-18

   Det fick bli min blå/guldiga klänning från Bubblerrom och ett par stövlar till 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top