Dag 3

Bad M hoppa upp i min lila säng och bad om att bara vara. Stupade i hans famn efter kortisonsprutan och vaknade upp 7 timmar senare. 7 timmar utan att gå upp det var grymt länge sen. Vaknade med en full blåsa och en lättnad att det var inga bebisar inatt som hade kommit.  Detta behövde jag verkligen. 

Innan jag fick stiga upp så skulle blodtryck tas och efter det ett urinprov.  Blodtrycket hade sänkts igen det var enormt skönt,  det var riktigt högt igår och även tvilling 2 hade väldigt höga hjärtslag. Men idag var ctg normal och hon hade normal rytm igen. Urinprovet hittade de spår på äggvita (tror jag det var) men åter igen de har koll och vi väntar ytterligare svar på fler prover. 

Tydligen ska jag fortsätta med tabletterna som hämmar sd ett tag till, troligtvis till nästa vecka då jag går in i vecka 35. I morgon går jag in i Vecka 34 och varje dag som går är ju ett delmål och alla vi blir ju självklart glada över det! 

Just nu är man i en liten bubbla och chock antagligen det e så mycket information och från olika läkare och barnmorskor så jag glömmer väl hälften. Men åter igen är jag i trygga händer. 

Om allt e lugn i magen idag så får jag äntligen gå och duscha!!! Helt underbart – som jag har längtat. Fick en vacker lilla morgonrock med gröna och blå blixtrar på i strl 56 undrade lite om jag skulle tälta haha men det kan ju va skönt att ”diffsa” i som mormor alltid sa. Efter det så är det den glammiga vita rocken och kasslertrosorna – MEN måste säga till dess försvar de är otroligt sköna. Så allt behöver ju inte vara snyggt för det ska vara skönt 😉

M berättade att han hade sen flera veckor tillbaka planerat och bokat att vi skulle äta så som ikväll. Vi firar ju nämligen 6 år tillsammans. Men tji fick vi men gulle hade packat ner skumpaglas i påsen här och han skulle fixa en liten matsäck till ikväll så vi firar det på vårt lilla vis. Lika mysigt för det!

Haft mamma på besök  och lilleman och systrarna här skönt med att prata med ngn annan än personalen här – men dom är trevliga dom oxå. Men äns familj är ju bäst 🙂 Och det fick mig att glömma lite för stunden. 

Nu håller vi alla våra tummar att det blir en fortsatt lugn kväll och natt och att allt blir bra. 

Stor Kram på er 

 

Utsikten från mitt rum – sundsutsikt?
  
Dagens Mage – Känns som den ska explodera.
  
Fina tulpisar från mamna som lyser upp rummet lite
  
Dagarna och kvällarnas klädsel 😉
 

Kvällsmat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top