It´s Friday

Godmorgon.. Då är det Fredag idag och inga bebisar än – YES!

Tittar just nu ut mot Danmark som ligger väldigt nära idag, och vädret verkar vara super fint. Skönt med sol!

Statusen är väl som innan, jag ligger här och får knappt några svar på något och jag förstår dom. Dom vet ju inte heller hur, när och var. Utan som dom hela tiden säger – ”ja vi får se, vi tar en timme i taget”

Igår eftermiddagen kom syrran och avlöste mannen så han kunde få lite egentid och kunna vara hemma och ta det lugnt med lilleman. Mycket skratt och mycket snack som vanligt och när kvällen börjar närma sig så började jag känna täta sd och världens jäkla hålligång i magen – tänkte nä nu ändrar dom position eller är på väg att gå ut av ren protest.  Så jag fick snällt ringa på klockan och de gjorde en ctg på mig och mycket riktigt så var det en hel del sd. Barnmorskan visade ctg kurvan och visade jämförelsen för hela veckan och där såg ju även jag att herregud det var verkligen upp och ner. Så tyvärr så fick de ju sätta en bricanyl på mig som jag avskyr. Mår inte så jätte bra på den och blir så speedad och hjärtat känns som att den ska hoppa ut ur kroppen.

Jag är ju ändå tacksam att jag och twinsen inte ligger inne pga av sjukdom utan vi mår faktisk bra det är bara det att de ska stanna kvar i den bästa kuvösen (i magen på mig) ett tag till. Visst suger det att ligga här och inte få göra något alls… Men jag får lägga mina bekvämlighet åt sidan och ger twinsen denna tid. Snart är vi hemma och vi har börjat vår nya resa tillsammans <3

Läkaren kom in med rullstolen och hämtade mig nyss och kollade UL och tapp, tror det gick på 5 minuter, jag hann inte ens med att reagera. Förstod inte så mycket vad han sa heller. Men det jag lilla jag fick ut var att tappen är oförändrad får lov att röra mig lite, typ gå till matsalen m.m Sen får vi kolla om några dagar hur det har påverkat mig. Men han jag tur så får jag lov att komma hem efter helgen… Åhhh håller tummarna!!

Har ju familj och vänner som kommer på besök och det förgyller ju min dag och på kvällen kommer ju M så jag ska ju inte klaga fullt ut 😉 Och igår så kom även dottern och åh det kändes skönt i mammahjärtat. Fick egentid och massa mys <3

Önskar er en riktigt skön Fredag.

IMG_7958
Super söta strumpor till twinsen från min väninna som kom på besök.

IMG_7943 IMG_7961 IMG_7936

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top