Då var det dags

Gud tre veckor gick väldigt snabbt! Riktigt tråkigt men så är det livet. Jag är ju van att spendera 5,6 veckor utomlands på sommaren och då förstår ni att tre kändes lite.

Känner mig inte redo ännu att gå tillbaka, vill fortfarande känna av sommaren, ligga lite längre på morgonen och njuta av solen både hemma, på stranden och här och där. Inga måste inga krav utan bara få ”vara” När jag alltid börjar jobba då brukar det alltid kännas – jaha då är det mot hösten vi går. Men de har lovat fint väder till helgen och det längtar vi efter så förhoppningsvis går veckan snabbt 😉 Och det får jättegärna vara fint på helgerna när man är ledig 🙂

För min del kommer den att spenderas i Danmark och hur länge det vet jag ej ännu. Men väskan ska packas i morgon kväll.

Jag har spenderat kvällen med att njutit av kvällssolen som smekt mitt ansikte med dess strålar, lugnet och vår underbara lummiga baksida som jag bara älskar.

I morgon så är det även dags för tjejerna att börja på dagis och de ska börja på stora avdelningen och som dom har längtat.

Så nu kallar sängen, natti natti. Jag bjuder på lite bilderna från veckan, det blev ett mysigt besök på Vass och vi åt och drack gott! En sväng till Falsterbo på kalas och bara massor med mys hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top