Sibirisk Kyla

Godmorgon på er..

Jag vaknade upp till en sibirisk kyla, fy fasiken så kallt och det blåset så in i. Så denna PW jag hade tänkt mig efter mötet nu på fm hoppar jag nog brrr. Kan tänka mig att det är ännu värre ju längre upp vi  kommer. Solen har dock varit framme rätt ofta och det är ju alltid något. Jag har passat på att gå hem nu när jag har jobbat, kallt med tankat D-vitamin.

Tog måtten idag och mätte här och där och överallt och totalt 30 cm har jag minskat, byst och midja har jag minskat mest på. Jag har varit extra sockersugen denna helgen jobbigt när man vill trycka i sig 1 kilo av sitt favoritgodis. Men har ju mina jordnötsbitar med banan eller v.v chokladen som man har tagit på kvällen.

Denna veckan ska M ta och laga all mat och igår så gjorde han en jätte god kycklingrätt och den gick bara på 1 sp! Så mättande! Det betydde att jag hade 12sp över. Men så fick det vara, med tanke på helgen så drar vi i tyglarna lite. Och bara för att man har points över och man är mätt så ska du ju absolut inte trycka i ngt bara för att.

Jag jobbade igår som sagt och när jag kom hem så frågade M mig och jag ville se vad tjejerna hade haft för hyss för sig.. Låter bilden tala….

Spackel e ju såååååå kul! Doftpinnarna skulle tydligen oxå hoppa i burken.
Ingen vacker bild – men såå god!  – Jalfrezi med kyckling 1 sp med fetaost annars 0-points.

2 Comments

 1. Jenny
  2018-02-27

  Ser gott ut! Är det den från appen minus kyckling?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-03-03

   Ja det stämmer. Sen så modifierade M den en aning 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top