Vårkänslor och födelsedagar

Redan inne i Marsmånad och man känner hur det spritter lite i kroppen efter att få vårstäda utanför.  Morgnarna är ljusare och även eftermiddagarna!

Jag har så mycket planer och ideér för sommaren. Jag vet att jag har fått det av min mamma för hon är exakt likadan, haha. Mitten eller slutet av Mars gav hon ”ok” till mig att ta tag i mitt trädgårdsland. Vi ska ta bort all gräs på framsidan, ja det sista vi har och lägga sten ev trädäck. Efter det ska det byggas nya trädgårdslådor och flytta över innehållet till det. Älskar det här med all pilla och planera. Min man är dock inte lika road av det, men men han vet vad han gifte sig med 😉 Sen äntligen kunna så, iår blir det potatis,morötter,kryddor m.m. Och även baksidan ska ju fyllas på med nya krukor,blommor. Åhh längtar så.

När det gäller att planera så fyller tjejerna  år nästa helg, tänk 4 år och högts upp på önskelistan var cyklar och cykelhjälm, sen peppa pig figurer, utklädnads kläder. Adele älskar sin kjolar och skor och allt som ör fint. Hon står och kammar sitt hår (inte lätt med sina kryllor) sätter på sig sitt diadem och klänning – visst e jag fin mamma säger hon.  Älskade unge. De har även informerat hela förskolan att de ska sjunga för dom och att de fyller år. Dom älskar verkligen födelsedagar sin egna och alla andra 😉

Snart sköna rosé kvällar vid poolen
Middagar ute..
Mitt trädgårdsland som ska bli fint igen.
Blivande födelsedagstjejer

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top