Asiatisk nudelsallad med krispiga grönsaker och kycklingfärs.
4 personer 5 sp p/p

  • Svartkål
  • 1 msk olja
  • 500g kycklingfärs
  • 3st salladslökar
  • 1/5 rödlök
  • 1 st röd chili
  • 5 msk fish Sauce
  • 3 st lime
  • 2 tsk socker
  • 2 paket shiratakinudlar
  • Koriander

Strimla svartkålen Bryn färsen i lite olja, tillsätt svartkålen och låt den mjukna något.Skiva salladslöken och rödlöken. Finhacka chilin och blanda i den. Blanda grönsakerna med färsen i en bunke. Ställ åt sidan.

Blanda en dressing av fish sauce, limejuice och socker. Koka nudlar. Blanda nudlarna i bunken med kycklingfärs och grönsaker och häll över dressingen.
Lägg upp och garnera med korianderblad. Serveras ljummen.