Tjock och glad

Passar på att suga ut det mesta av dagarna nu innan vi lämnar. Idag låg vi på Levante och vågorna var enorma och vattnet riktigt varmt.  Säkert legat på en 35,37 grader men det har fläktat riktigt bra och det är så skönt! 

Mitt hår är riktigt morotsrött och brunt (ikke snyggt) tur jag har bokat tid  hos goa Malin nästa vecka. Thanks God för färgbomben 🙂 Så i med det i håret nu och sen är det stan som gäller ikväll. Ska se om vi hittar en mysig restaurang ikväll. 

S mår mycket bättre och det är så bra! Var dock lite orolig i morse när hon har riktigt ont i magen. Men nu är det bra och vi får hoppas det håller i sig, finns inget värre att vara sjuk utomlands. Så vi håller tummarna att vi alla håller oss friska nu! 

Jag och M satt och tittade på varandra och skrattade när vi provade kläder ”-det ser litta tight ut” Kan ju säga så här att vi har inte brytt ett skvatt på denna resa vad vi har stoppat i oss – precis så det ska vara säger M! Ja det är tillbaka till verkligheten när vi kommer hem men nu njuter vi och tjoggar oss 😉

Ha en skön Onsdag – nu ska sminket på och kläderna på och Coronan drickas upp 🙂

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top