Tipp Tapp, Tipp Tapp

Julen har kommit till vårt hus och kartongerna med julsaker är nästan tömda. Dt är bara granen som saknas, men det dröjer nog 1-2 veckor till dess. Idag har det varit en skön och lugn dag, bakat åkt pulka, bakat och nu har jag precis kommit in från att ha badat ute i trädgården, härliga 40grader;-)

Satt här och tänkte att jag fan saknar träningen, det är nästan 2mån som jag inte har tränat på. Sen jag fick nytt jobb så har jag inte alls hunnit det. Men nu känner man att man har gått upp en del och tappat det man har tränat upp. Så i morgon måste jag ta tag i det! Tänkte först att j men jag börjar den 1Januari, men va fan varför det, det e ju bara att skjuta upp det ännu mera?! Nä det ska bli riktigt skönt att få bukt på maten och träning igen. Men jag ska inte sätta upp några mål, utan tar varje dag som det är och min belöning blir att när jag går och lägger mig så har jag känslan i kroppen att fan denna dagen gick så bra! Sen när man är inne i det så rullar det på precis som vanligt. Hur jag ska lägga upp kosten, vet jag inte, men det kommer absolut bli ändring på den!

Sen ngt helt annat! Tappat inspirationen lite när man inte är helt nöjd med bloggens utseende vill  förändra den, men hittar inget snyggt och bra tema 🙁

Nä nu ska jag se reprisen på Solsidan här..

 

XoXo

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top