Trött jag blir!!

VAB – står på schemat idag! Hemma med dottern som ringde från skolan och hade kliande utslag över hela sig, visade sig efter ett läkarbesök att det var eksem på armarna (har hon haft innan) samt ett virus som gör att prickarna kommer och kliar.. Vi skulle ge detta en vecka sen blir det ev läkaren igen. Men har köpt kortison salva till henne, så det kliar mindre..

Hela kvällen igår och förmiddagen så försöker jag få rätt på bloggen. Köpte ett snyggt tema igår och jag får bara inte rätt på det (drar mig i håret) Ska det vara så jäkla svårt??? Kommer ge det en vecka så skiter jag i det och pengarna får ligga i sjön!

Nu ska husmor städa och laga mat och fortsätta få rätt på blogg skiten 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top