Tiden rusar i solen…

Det behagliga är ju känslan av att inte veta vilken veckodag det är. Här nere blir det mer påtagligt då det är aktivitet, på restauranger och barer, oavsett om det är onsdag eller lördag. Sen märker man dock när det är helg då stränderna fylls till bredden av helglediga spanjorer som kånkar ner halva boende och spenderar hela dagar/kvällar på stranden. Idag vet jag att det är måndag för i skrivandets stund så sitter syrran och svåger på planet ner här. Tanken är att de skall stanna hos oss till på fredag. Härligt med lite sällskap i några dagar.

Måndag innebär också att all aktivtet på hemmafronten återupptars. Då handlar det givetvis om översvämningen, husletandet osv. Det är väl de närmsta dagarna som vi får lite klarhet i om när vi åker hem och var vi ska bo, på hemmaplan, osv. Ska bli skönt att få besked så man kanske kan koppla bort tankarna de sista dagarna för samtidigt som man njuter av livet här nere så finns det en ständig oro som gnager inför vad som komma skall.

Nedan hittar ni en hel drös med bilder från de senaste dagarna. Allt från ett besök på Citronmarknaden, i Torrevieja, till lerbad i Las Charcas och en ”spelkväll” på La Zenia. Dessutom smög jag och M iväg på tu man hand igår och han hade bokat bord på Numbar 5. Helt klart ett ställe i min smak och de bjöd på resans godaste middag – så här långt! På onsdag har vi bröllopsdag och då hoppas vi givetvis att vi kan toppa gårdagskvällen. 

Nä – nu ska jag kliva ur sängen och förbereda lite plock och cava till gästerna. Dom bör dyka upp här strax innan 12 så lite lätt lunch innan vi beger oss ner till stranden. Med tanke på att det utlovats 33 grader idag så blir en eftermiddag i sanden en perfekt start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top