En dag vid poolen

Klockan ringde tidigt i morse, M skulle köra mamma till flygplatsen. Jag och små tjejerna fick en liten mini sovmorgon dock bara till 730. Alla barnen sov länge idag. Idag är det en ”sådan dag” vi är hemma vid huset och drar till poolen och badar i mellanåt. Det är molnigt och duggar lite ibland, men det är varmt och ändå ”fint” i skrivande stund sitter jag ute på altanen, ett glas sangria och budda-bar lounge på spotify och skriver till er.

Vi sa att idag så blir det lugnt, inga måsten utan vi måste sitta och planera hemgången så gått vi kan. Vi vill inte hem men det måste vi. Livet här nere e så ”enklare” om ni förstår vad jag menar, och visst finns det en vardag oxå. Men vi har bestämt oss att ett boende vill vi ha här. Vi blev ”erbjudna” ett men det var över vår budget. Så vi letar vidare. Och de svenska grannarna håller ett extra öga. Och jag fick tips av en läsare på Insta om en mäklare som vi tänkte kontakta innan vi åker hem. Drömmen är ju verkligen att ha något här,som man kan åka ner till precis när vi vill. Och just nu nuddar vi med tåspetsen på en av våra drömmar..

Nu ska jag äta upp mina maffiga oliver som jag köpte på marknaden, (är ett måste att köpa när man är här) och dricka upp min sangria sen tänkte vi passa på att gå en runda när det inte är så hett! 

Kramar på er alla där ute…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top