Somnar med ett leende på läpparna..

Söndagkväll och jag undrar vart denna helg och framför allt denna dag tog vägen?!

Vilken underbar Söndag, verkligen balsam för själen. Det var ju Mors Dag idag och det kan man ju inte missa.. Vi hade sovmorgon och jag fick en liten chock när klockan hunnit passera 09 innan minis väckte oss. Snart efter det kom min 15åring ner med en söt korg fylld med godis,underkläder,sminksaker och en flaska bubbel. Mina älsklingar, jag blev så glad så. M hade köpt bullar och började dagen med frukost på trädäcket.. Det blev starten på den perfekta söndagen. Alla levde mer eller mindre poolen idag, det blev grillat till lunch och den spanska musiken strömmade ur högtalaren. Vi avslutade kvällen med att möta upp sis med familj på stranden och åt kvällsmat. Alltså jag älskar vårt Helsingborg – så vacker sommarstad. När jag gick upp och pussa sonen godnatt så sa han -mamma vilken perfekt dag detta var. Ja jag kan bara hålla med..

 

Igår så mötte vi upp våra härliga BFF – vi bjöd på plock o bubbel sen blev det ju M goda varmrätt med ox,-kalvfilé. Nomnom. En skön och härlig dag/kväll som vi brukar ha, älsk på det!

Vi fick ett jätte fint spökträd

Vi började dock helgen med att vara hembjudna hos sis, härligt att de bara bor rakt över gräsmattan typ, det tar bara någon minut så e man där.

Nä nu ska jag sluta de blå. Jag hoppas ni har haft en lika bra helg som oss.. Natti,natti..

2 Comments

 1. Lena
  2020-06-01

  Fin blus och byxor, var ifrån?

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-06-03

   Blusen kommer från H&M och byxor från Zara 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top