Lite smått och gott!

Redan onsdag och inser att jag inte bloggat sedan i söndags. Men det blir ju lite såhär när man jobbar och det samtidigt bjuds på långa, soliga, och sköna sommarkvällar. För visst gäller det att passa på när solen väl tittar fram.

Både måndagen, och tisdagen, har inneburit sena kvällar på vår uteplats. Rätt skönt att inte knäppa på TVn och somna i soffan utan istället sitta och prata över ett glas vin. Eller ta ett kvällsdopp i vår, numera, 27-gradiga pool! (Ja, jag är överlycklig över att vår poolvärmepump kommit på plats). I går satte dessutom M upp en ny belysning på baksidan och det inhandlades en utedusch. M har ju snöat in sig på att hålla poolen i perfekt skick och när den väl är inkopplad så behöver vi inte springa in varje gång som det skall duschas innan bad. Perfekt!

Sen var det maten! I vår familj så gör vi nog som de flesta dvs lägga upp en veckomeny och storhandla på måndagen. Så även denna vecka. Men just de sköna kvällarna gör ju något med en och man spenderar hellre kvällarna ute än framför spisen. Därför blir det en del hämtmat vilket ändå känns rätt bra i dessa tider då de lokala restaurangerna behöver allt stöd man kan ge. I går fick vi ett ryck och beställde mat via Banh Mi King, en vietnamesisk streetfood restaurang som har de mesta fantastiska rätterna. Dessutom har de en egen app och första gången man beställer får man 20% på menyn. Det blev kyckling till mig och biff till M. Dessutom drog vi till med fyra ”Rolls” med såväl fläsk som jätteräkor. Sååå himla gott och något jag start kan rekommendera. Ikväll blir det dock till att återgå till utgångsplanen, ställa sig vid spisen, och tillaga såväl kycklingbiffar som vegoschnitzlar.

 

Efterlängtad kvällsdoppet

Långa kvällar i loungen

Uteduschen som ska koppla in idag 🙂

2 Comments

 1. Linda Zimmergren
  2020-06-03

  Får man ftåga vad rätterna hette ni bestäLlde

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-06-03

   Absolut! Vi beställde följande – Classic summer rolls (19), Xa Xieu Rolls (20), Com Ga Xa (11), Goi Bo (15). Smaklig spis ?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top