Solsemester och hemlagat.

”Det tunna vita lakanet slingrat sig runt kroppen, solen tränger sakta sig in i rummet. Reser mig upp och tar lakanet runt omkring mig och går med nyvakna steg ut på terassen. Känner hur hettan möter mitt ansikte. Biter mig i underläppen och kisar. Drar fram solstolen där solens strålar nuddar marken. Lägger mig ner och andas ut och bara finns där….”

Åh vad jag längtar till solsemester! Precis så var det dom där 4 veckorna i huset i Calpe. Vi letar efter hus fortfarande, vi har 2 stycken som verkar vara intressanta så vi ska kolla närmare på dom. Kropp och själ skriker efter sol och värme. Så 5 veckor utomlands är efterlängtat!

Apropå  så värme ska jag ta och lägga mig i ett bad, antingen här inne, eller där ute. Haft en låsning i skuldran och när jag var på ett BB pass igår så måste jag ha gjort ngt där. För fy fasiken vad jag har ont i nacken! Jag hoppas det släpper snart, får väl flirta med min man så han kan ta och massera mig.

Tjejerna mår bättre – äntligen!  Så snart kan vi bege oss ut igen och hitta på massa saker.Twinsen älskar mat, dock inte mitt hemlagade, så jag har försökt både det ena och det andra. Nä –  burkmat is the shit – om man frågar dom! Men jag ger mig inte. Idag så blev det vegetariskt – potatis,palsternacka,morot,brocoli och sötpotatis. Klickade i lite kokosfett och lite smör. Adele tittade frågande på tallriken och undrade säkert vad detta var för sörja. Men båda slukade i sig det, dock lite protest i början men sen så var det fritt fram. Till mellis blev det bananplättar där jag  smaksatte med kokossmör.  I win!

Grönsaksmos

 • 2st potatisar
 • 1 st sötpotatis
 • 1st palsternacka
 • 2st morötter
 • broccoli
 • smör
 • kokosolja
 • 1st grönsaksbuljong
 • rosmarin
 • peppar

Koka upp och mosa tillsätt smör/kokoslja. Är det för torrt tar du och öser över från vattnet som du kokade  grönsakerna i.

Bananplättar

 • 1st Banan
 • 1st Ägg
 • 1tsk kokossmör

Mosa, eller använd en mixer. Stek på svag värme. Färdigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top