Snart smäller det!

Tjejerna har levt rövare sen tidig morgon. Medans de lekte fint på sitt rum så la jag mig ett bad och lät mig reflektera över året som varit. Jag ska inte klaga, året har varit bra. Jag började nytt jobb i Mars, fick nya vänner. Och utvecklades mer som person.  Men så klart har det varit jobbiga saker som har förföljt en, men har lärt mig nu att inte låta det brotta ner mig utan vända det till att göra mig starkare.

Jag har 4 fantastiska och  friska barn som är i 3 olika åldrar , både de små gör mig gråhårig och ja även de stora, men vem har sagt att fostra barn var lätt? Men älskar varje del av att få vara med på denna resa. Jag har en underbar man som stöttar och alltid finns där för mig, vilken tur att jag fick honom i mitt liv för 9 år sedan.

Snart, om några timmar så välkomnar vi nytt år – 2019.
Mål ja det har väll dom flesta av oss mer eller mindre. Men där är några som jag vill uppnå, b.la

 • Stressa mindre, när det gäller jobbet, familjen och den press jag lägger på mig själv.
 • Att låta mig själv kunna ”pausa” och få andas  emellanåt.
 • Ta hand om min kropp och själ – dra igång med träningen, dra åt tyglarna gällande maten osv.
 • Att inte ödlsla min energi på människor som inte är värda det.

Tycker det ska bli spännande att se vad 2019 har att erbjuda mig, jag är öppen för nya möjligheter. Gällande bloggen så ska jag fortsätta på samma linje, Linsalusen är ju del av mig. Och den kan jag inte släppa. Har ni några önskemål vad ni vill se mer i bloggen så kommentera gärna:)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och förbereda hummern som står på kvällens meny .

Ville bara tacka er alla som följer mig och önska er ett fantastiskt GOTT NYTT ÅR.

Vi ses 2019, massor med kramar…

6 Comments

 1. Caroline
  2018-12-31

  Tycker du ska fortsätta med din blogg och insta precis som du gör nu! Gillar att du blandar Och visar ett riktigt liV med allt vad det innebär, barn, god mat, träning, resor och livsnjuteri:) tycker ni verkar grymma på att ”fånga dagen”! Gott nytt år?

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-01-01

   Tack. Så roligt att höra tack så mycket. Önskar dig en god fortsättning??

   Svara
 2. Kristina Udenius
  2018-12-31

  Gott nytt år ??
  Ska bli kul att följa dig nästa år också
  Många kramar från Kristina ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-12-31

   Så roligt att höra? Kramar♥️

   Svara
 3. Sofie
  2018-12-31

  Tack för en rolig, igenkännande och bra blogg!
  Låter som kloka mål
  Gott nytt år från sofie?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-12-31

   Så kul att höra, tack snälla. Kramar?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top