Nyårsafton

Välkommen 2019 jag ser med spänning fram mot det nya året.

Vi firade ut 2018 med bästa vännerna, musik, mycket prat, skratt, mat och dryck. En bara sådär perfekt kväll. Jag och L hade bestämt och inhandlat allt till menyn. Bra förberedelse av all mat och det innebar att vi inte behövde hänga så mycket i köket utan kunde njuta av kvällen och umgås.

Till förrätt blev det gratinerad hummer som serverades med ett glas vitt – Brochet Facile
Varmrätten blev Louise specialare som bara jag och M älskar. Rätten tillhör faktiskt något av det godaste jag har ätit – too die for helt enkelt! Hjortfilé, pommes Anna och Karl-Johansvampsås, picklad rödlök och sugarsnaps. Till det drack vi en fantastiskt ”spanjor” – Vivir sin dormir
Efterrätten blev en klassiker men med lite julig twist – Tiramisu med rom och pepparkakor. Dagen till ära så sköljdes den ner med en flaska bubbel.

Idag är det vila, och det är precis det vi har gjort. Efter en lång och god frukost med vännerna så åkte de hem till sitt och vi slängde oss i soffan.

Hoppas ni hade en fantastsik kväll/natt.

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top