Nu har jag krupit tillbaka i soffan och det har varit en sådan dag där jag faktiskt inte har lämnat huset utan bara gått runt i pyjamas och myst runder hemma. Så skönt och välbehövligt. Har faktiskt haft ont i magen och mått illa ett tag nu och jag misstänker magkatarr. Haft det innan och känner igen symtomen, så jag känner inte mig i form precis. Men jaja det är bara att härda ut det…

Fasiken vet ni, jag är klar med julklapparna. Helt galet och första gången på många år. Det är så himla skönt och det innebär inga stressiga dagar att springa i butiker utan man kan lägga den energin på annat.

Igår så var det dags för den årliga luciafirandet på förskolan, så duktiga de är allesamman och Eden & Adele sjöng för glatta livet – underbart. Senare på kvällen så kom syrran Åse med familj hit på mat – M gjorde sina goa smörrebrö, nomnom. Gillar ni det?

Satt och funderade lite hur 2020 ska bli för bloggen linsalusen. Om ni vill att jag ska fortsätta som nu, eller vill ni ha mer inlägg om kläder och inredning, tips, inredning? Kom gärna med förslag och ideér – så himla kul att höra hur ni tänker 🙂

Knyten med ädelost,grönkål,päron och valnötter.