Slutet på semestern för denna gång..

Lilleman och jag gick upp halv 11. Han låg och kollade på bollis medan jag fick blunda till lite.. Solstrålarna gled igenom persiennerna och och känna värmen på min hud det är ngt speciellt. Upp och hopp och ut i köket och fixa till frukosten – Lilleman beställde äggmacka så det fick det bli. Vid dessa tillfällen är man glad att man bor i hus, jag öppnade upp dörrarna och vi satte oss i trädgården och njöt av våra äggmackor, Oboy och kaffe 🙂

På med bikinin och hoppa upp i solstolen och sätta igång Spotify och bara få vara och samla energi love it

L var helt tokig och tyckte det var super coolt att jag hade minsann morötter i grönsakslådan, sen att de är mini det gjorde inget. Han satte sig på huk och grävde runt och fick tag i en morot och drog upp den, ni skulle ha sett hans min. Och sen var dom ju självklart goda oxå 🙂

Fick ett långt mail från M (han börja väll känna som mig att det är dags att ta tag i bröllopet Så nu ska jag kolla upp om det är ok at flytta datumet antingen en vecka innan midsommar eller veckan efter. Eter mycket velande och snack så är det kanske bäst att inte ha bröllopet på midsommar… Så det ska jag fixa.
Måste boka en festlokal, vart ska man liksom vara? Ja sen räkna på vilka vi ska bjuda, hela upplägget, tema, mat, musik, fotograf, sångare/sångerska osv. Listan låååååååång!!! Kommer vara mycket svett,tårar och blod – men fan vilken häftig och rolig resa längtar
Tar gärna emot tips

Nu ska jag passa på att njuta lite till, sen lovade jag M att jag skulle grilla köttet så det var klart tills han kom hem. Sen ner till stan som bjuder på festival. Lilleman ville åka karusell och köpa godis! Ikväll är det vuxen tajm och då är det bokat på Sillen och Makrillen för en helkväll på stan.

Trevlig Helg på er ❤

20130726-124642.jpg

20130726-124631.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top