Sköna Söndag

Regnet smattrar mot fönstret och jag är glad över att vi är inne. Jag  har precis lagt in en sista maskin tvätt och jag är fas igen. Äntligen, men ni med många barn vet ju att det bli full omgående igen, haha. Svärföräldrarna var här hos oss på frukost innan de begav sig hemåt till Skanör.

Idag blir det inte många knop hemma, vi lullar mest runt i myskläder och gör lite som vi vill idag. Töserna sitter med sina paddor och spelar, M spelar på tv och jag passar på att blogga lite. Jag ska snart göra veckans storkok  – blir kålpudding för mig och M.

i Fredags så jobbade jag och sen lite ärende, svängde inom maxi och systembolaget och handla kvällens vin. Jag förberedde en ost & chark till M och barnen när de kom hem från skolan/jobb. M kom hem med en lite present – ett av mina favoritljus från Rituals. Älskar Imperial Rose och Sweet Jasmine. Alltså de doftar så gott! Gulligt av honom <3

Helgen var lugn vi har mest varit hemma och pulat, gått lite promenader och det blev en sväng i stan när solen kom fram och töserna fick springa av sig i lekparken i Oceanhamnen.  Det blev lite spabad och ja vi har bara myst här hemma. Tjejerna är lite snoriga och Adele klagar på sitt öra, så jag får se hur det utmynnar sig i morn. Jag har min jäkla hosta fortfarande kvar, på allvar hur lång tid ska detta ta?

I lördags så gjorde jag en super smarrig pasta, alltså räkor och citron det är ju bara så gott!  Recept hittar ni här.

Nu ska jag ta tag i det igen, förbereda barnen skolkläder till i morn, de har fritids Måndag, Tisdag sen så är de lediga.

Ska ni göra något speciellt på lovet?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top