Attack och öroninflammation

Vad hände med denna Måndagen? Det gick i rena farten och nu är klockan snart läggdags.

Jag har suttit i en del möten, haft en del att göra, sen hem. Ta tag i i tvätt,disk och maten. M var hos vårdcentralen med Adele jag misstänkte öroninflammation och mycket riktigt så hade hon det (hon är ett öronbarn) så penicillin på det OM inte läkaren hade glömt att skriva ut det, två ggr var vi på apoteket men ingen medicin så bara ringa i morgon och be om att få ut den. Jäkla tur ungen inte har så ont.

Iallafall ikväll testade jag ett nytt pass Vatten Attack. Men hur kul var inte detta passet?! Ett högintensivt vattenpass som fokuserade på styrka och kondition. Så detta blev ett nytt pass på listan för mig. Efter det blev det vattenyogan.

Nu ska jag får i mig bananplättar som M har lagat sen blir sängen. Hoppas ni haft en fin Måndag.

Ciao Ciao

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top