Sista dagen i Spanien

Vår minisemester går mot sitt slut och jag hade verkligen velat stanna några dagar till i värmen. Självklart längtar man hem till barnen men samtidigt så kastas vi ju direkt in i verkligheten då vi vänder hemåt mitt i veckan. Med tanke på att vi spenderar 4-6 veckor, i Spanien, varje sommar så vet man ju att det tar 4-5 dagar att acklimatisera sig och komma in i den Spanska lunken…men andra ord så hade jag nog mått bra av några dagar till. Samtidigt är jag så himla glad att vi kom iväg och fick den här egentiden.

Tyvärr har tjejerna varit risiga under tiden vi har varit borta och det är ju mindre kul. Klart att det ändå präglar ens vardag med oro och ständiga uppdateringar om deras mående. Men vi vet ju att de är i goda händer och oavsett vad vi gör, eller agerar, här så kan vi ändå inte hjälpa dem på något sätt. Denna gången handlar det dock inte om något allvarligare än feber men ändå. Ska bli skönt att få komma hem och rå om dem själv tills de är friska.

Sista kvällen och vi har bestämt oss för att boka en restaurang. Tidigare dagar har vi kört spontanare vilket resulterat i en 50/50 nöjdhet. De mesta av maten har varit helt ok men vi har ändå saknat den där riktiga smakupplevelsen så det ska bli spännande att se om vi prickar rätt ikväll

Nä nu tillbaka till hotellet och packa så vi inte behöver fundera på det efter kvällens middag. Dessutom går planet redan 07.00 imorgon så några timmars sömn kan ändå behövas. Känner dock oss rejält utvilade efter en heldag, i solstolen, på Playa Dorada så nu kan vi även bocka av strandlivet här i Fuengirola.

Ha en fin måndag så hörs vi från ett kyligare Sverige nästa gång.

2 Comments

 1. Stina
  2019-09-10

  Men oj! Så länge utan barnen. Hur kändes det? Vem ställer upp att passa så små barn så länge?
  Bara undrar ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-09-10

   Vi har fantastiska föräldrar som ställer upp för oss 🙂 Ja det var välbehövligt och skönt att ladda batterierna och vara man & fru ett tag 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top