Kunglig Konsert – Fuengirola Castillo Sohall, Ramus Seebach

Hej hej från Fuengirola… Man får knipa sig lite i armen emellanåt man kan inte fatta att man är riktigt här. Jag måste lära mig att slappna av, då jag alltid har så många bollar i luften och aldrig egentligen tar det lugnt så är detta en kontrast 🙂 Men fy fasiken så gott det är. Att bara ro om sig själv, gå upp när man vill på morgonen, äta när man vill, somna vid poolen, ja allt det där som det inte riktigt går när man har kids.

Igår åhhhh jag får sådant lyckorus när jag tänker på det! Igår var det äntligen dags att se Rasmus Seebach, wow vilken konsert! Och så personlig och så nära. Konserten hölls i borgen – Castillo Sohail. Bara det var ju mäktigt. Och vilka sköna människor det var runt o kring oss. Alla bara danskar och ni vet ju att dom/vi kan festa. (Är ju halvdansk 😉

Nä wow så himla kul, och vi har ju sett honom varje år och detta var ju lite pricken över I:et att se honom live här nere. Kommer bli en utlandstradition detta känner jag på mig 😉

Idag så lovade de regn,blixtrar och molnigt. Men inget regn,ingen åska, men så varmt och kvavt. Vi passade på att ta en långfrukost ihop, sen så hoppade vi på turisttåget och luffade runt. Hamnade på Köpcentrumet MiraMar (jag då som är van att vara på La Zenia boulevard så gick det inte att jämföra, var inne en sväng på Primemark, dock väldigt dåligt utbud, samt Zara. Men kul att se något nytt.

Nu ligger jag vid poolen och M är iväg och träffar en kompis. Fasiken vad skönt det att bara vara. Lyx på det.

Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top