Shopping och Ny vecka

Denna natten har jag ju knappt sovit något, denna sjuka halsbränna är fruktansvärd. Jag har vaknat av att det brinner i  halsen konstant. Har testat Gaviscon nu några dagar men tycker inte den fungerar heller plus att den smakar uscha och då klöks jag.Haha så det blir liksom en ond cirkel av allt. Kämpa på – bara några få dagar kvar nu! Ny vecka föresten – vecka 38 idag så det är alltid något

IMG_8621

När jag beställde till kidsen så passade jag på att klicka hem några få plagg från H&M. Det ska bli så skönt att kunna få på sina gamla jeans och blusar/skjortor igen, och skorna att äntligen få plats med fossingarna igen!! Först ska jag självklart tappa graviditets kilona sen så har jag ju mina gamla kilon som ska bort oxå. Men men så är det. Jag laddar för snart ska jag ner och shoppa loss i min favoritbutik i stan  längtar!

Untitled-1

Var hos min Nagelterapeut och passade på att fixa till naglarna, nu innan tvillingarna kommer. Sen får jag se när jag har tid att att boka en ny tid. Men nu är det lättare att sköta dom själv så jag behöver inte gå dit på ett tag. Jag har testat att vara utan gelén men trivs absolut inte med det plus att naglarna blir aldrig långa utan bryts konstant.
Vilket i-landsproblem va? 😉

IMG_1277

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg på kvartsamtal med dottern.
Ha en riktigt skön Torsdag mina vänner – tjingeling

En låt som spelas varje dag här hemma -men måste säga att den akustiska är snäppet bättre.

2 Comments

 1. Michaela
  2016-03-18

  Är de svarta byxorna som du lagt upp bild på från HM? Inlägget där du skriver att du klickade hem lite från HM. Letar och letar men hittar inte?

  Svara
  1. Linsalusen
   2016-03-21

   Hej. Ja de svarta byxorna kommer från H&M Tro de kostade 200kr eller något.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top