Påsken inleddes i Falsterbo…

Det blev torsdag och påsken stod för dörren. Lite ledighet väntar och vi passade på att ta en tur ner till svägerska/svåger i Falsterbo. Fantastiskt väder och inget slår känslan av att bli bortskämd med god mat, och dryck, samt trevligt sällskap. Självklart var Corona den stora samtalsämnet men när man, till viss del, återgår i ett normalt läge så kändes det nästan som att världen utanför försvann. Insåg verkligen att jag behövde detta då man saknat det sociala de senaste veckorna. Dessutom oerhört gott att få tanka energi…

På hemvägen blev det en runda inom Billströms Fisk & Catering som öppnat upp i Rydebäck, precis vid avfarten intill E6:an. Det blev lite olika sorters sill, lite silltårta och en fantastisk kavring. Har ni vägarna förbi så kan jag definitivt rekommendera ett besök för att kittla smaklökarna. Dessutom håller de en hög servicegrad för att inte tala om kvaliteten på maten. Det mesta gick dock åt i gårkväll när jag och M hade lite ”minipåskfirande” men resterna åker med till syrran, och svåger, lite senare idag när det är dags för knyte och påskhelgens andra ”firande”

Hur firar ni själv er påskhelg?

3 Comments

 1. Carina
  2020-04-11

  Härligt med lite ledighet :). Själv har vi en annorlunda Påsk då vi i stort sett inte gör något. Vi brukar åka till min släkt 15mil bort men i år valde vi alla att ställa in. Så lite halvtråkig känns det allt med typ en helt vanlig lördag i soffan.

  Svara
 2. Lena
  2020-04-12

  Har också ställt in och håller oss hemma. Man får försöka göra det bästa av det. Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan man kan krama oM sina nära och kÄra.

  Svara
  1. Mamma M
   2020-04-12

   EN grillmiddag utomhus i stugan är allt PÅSKFIRAnde Sim blir FÖR oss . ANNArs bara med familjen. Men maten tullar vi inte på. Igår gjorde vi påskbuffe och åt hemma bara familjen. Funkar ju faktiskt det också.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top