Påskafton rakt över gräsmattan

Godmorgon på er..

Jag har valt att ligga kvar lite extra i sängen, och det händer sällan då man vaknar ganska tidigt och att jag blir stressad över att dagen går. Men IDAG så ligger jag kvar en stund. Tjejerna kör al in med sin uppvisning och jag passar på att blogga lite.

Påskafton så bestämde vi oss för att köra knyte hemma hos syrran (hon bor bara några meter härifrån). Vi hade även lite över från när vi handlade på Billström så det fick följa med dit. Jag gjorde även en liten janson, ett måste typ 🙂  Så vi hade en mysigt påskafton med massor av gott gott. Men man saknade sin stora familj och speciellt mamma, längesen nu. Jag hoppas ni har haft en skön ledighet och njuter så gott ni kan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top