Oro och en dos av Lollo

Regnet öser ner utanför och huset är fullt med tända ljus. Älskar ljudet av regn som smattrar mot fönster, tak och mark.

Helgen började ju på ett sätt som jag inte hade riktigt tänkt mig. Mer eller mindre så spenderade M sin dag och kväll på akuten. För att göra en lång historia kort så har M känt ett jäkla tryck över bröstet samt svårt med andningen. Detta började redan i onsdags eftermiddag. I fredags blev allt mycket värre och han åkte till VC där dom sedan skickade honom till akuten där han sedan blev inlagd. Han tog en del prover samt ett Covid-19 . Det var negativt och proverna visade inget. Ingen röntgen på lungorna som jag tycker e väldigt märkligt. Samt att de sedan skickar hem en patient som anads tungt och blir andfådd av det lilla minsta och även har ett jäkla tryck över bröstet. Men men hem kom han sen så var båda så trötta så vi somnade direkt på soffan.  Vi vet fortfarande inte vad det kan vara, men han ska ringa VC på måndag och be dom göra nya tester (som vi har blivit tipsade om)

I lördags så kom bästa Lollo med barnen, Saga kockade kvällsmaten och efter det blev det pyjamas och film. En riktig mysig kväll/natt, behövde få Lollo dosen.

Idag så har det bara varit slapp, pyjamasen har varit på. Ett dopp i spaet. Nu har vi precis ätit lite Thai och jag ska krypa ner i en nybäddad säng – bästa känslan. Hoppas ni har haft en fin söndag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top