… och lite bilder från midsommar…

Gokväll….

Första arbetsdagen är avklarad, och jag kan säga att det kändes när jag vaknade i morse. var helt slut, efter att har haft en dålig natt och sovit bara några få timmar så var jag rätt mör på jobb. Men vi hade mycket att göra och det rullade på.. En liten glas nyhet var att jag fick ett litet ”kanske” från min chef idag – berättar mer sen. Men då blev man lite piggare 🙂

Skulle ha tränat idag men fick tråkigt nog hoppa över det, kom annat i mellan. Blir så irriterad på mig själv att man bryter löften hela tiden som man ger sig själv. Prio är just nu, körkort, träning och viktnedgång. Skit! Måste ta tag i detta NU! Kan ngn vänlig själ, sparka igång mig?

Jag hittade lite bilder från midsommar som ni kan titta på den, super rolig kväll 😉

XoXo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top