Höst & HIF?!

Sitter uppburrad i soffan med tjocka filten, levande ljusen är tända och funderar skarpt att att sätta igång brasan.. Vad hände likson försvann den svenska sommaren lika snabbt som den kom? Det hoppas jag INTE!
Men ska inte låta detta knäcka mig utan det e väl tur att det finns ljusglimtar i vardagen.. Som träning, krypa upp i soffan och lurarna intryckta i öronen och skön musik som strömmar ut. Och sen får vi inte glömma HIF dom ska man ju självklart se på Torsdag. Faktiskt riktigt fotbollssugen! Pricken över i hade ju varit om solen hade krupit fram från dom mörka tunga molnen och lyst på Världens vackraste förening!

Var på akupunkturen idag och fick dom där härliga nålarna i mig, (lät lite nasty – håller med) men fan dom hjälper en hel del. Hon tittade på mig och sa du måste tänka på att inte rynka pannan och sen körde hon i nålen. Ligger där åå min brits och funderar över livet och sen kommer jobbet i mellan sen drömmer jag bort om att jag ligger där naken på en solstrand och helt plötsligt när jag nynnar till relaxmusiken som spelas på hennes kassettband från tidigt 60-tal så vaknar jag av att jag hör mig själv snarka till. Sen hade den timmen gått.. Skönt var det i alla fall att koppla av.

Träningen fick jag hoppa idag men den som blev mest besviken var min 4-åriga son som tyckte jag var en dålig mamma att jag inte tog han på barnpassningen. Men snälla?! Ja jag håller med jag är en dålig människa. Lovar i morgon så kör vi, han är min morot han!

Rosorna utanför fönstret börja ta sig Lovely!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna fina skylt pryder min fina hall 8)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top