Mitt i veckan

Redan Onsdag och snart går vi även in en ny månad – Mars. Och I mars så fyller töserna 8år – alltså 8år? Hinner inte med det.

Min trötthet har lagt sig – skönt! Alltså när man varit på gallaj två kvällar i rad så blir man lite seg i kolan. Man är inte 20 längre 😉

I fredags så bowlade vi med bästa vännerna och efter det så fortsatte vi hemma hos dom . Men innan vi tog tåget Mörap så gick vi inom Bondens Skafferi och köpte på oss lite ost och chark.  Jag tog med mig en flaska vitt hemifrån – Bonterra  (som vi oftast – dricker till när det är ost och chark) Lollo hade gjort en smarrig Spagetti Bolognese. Och som vanligt så flyger kvällen ifrån en när man har kul.

I lördags var vi hembjudna till ett par (nya) vänner, lite plock och en smarrig lövbiffsgryta och dryck bjöds det på. Och även här så tickade klockan alldeles för snabbt, vi var inte hemma förrän efter 02.

En korg med ingredienser till drinken Moscow Mule till värdparet. Och töserna hade en gåva till sonen – choklad.

Nu är det frulle i sängen och sen är det dags för jobb. Det är ju piglördag idag och det har tjejerna stenkoll, det är så inpräntat nu. Idag så bjuda det på friterade nutellatortillas, barnens favoriter. Till oss vuxna blir det ett glas bubbel det räcker gott och väl.

Ha en fin piglördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top