Lchf – Kesoplätt Special ála Samme

Gjorde en jätte god rätt, perfekt till förrätt eller en lunch.. Jag blev mätt och belåten 😉

Kesoplättar är grunden.
2ägg
2-3 dl keso
1msk fiberhusk
lite salt

Stekpannan ska vara rätt varm och mycket kokosfett i. Stek på 5minuter på varsin sida. Jag brukar steka i ett mindre stekjärn så det blir som pannkaks storlek.

10st färska champinjoner
2st salladslök
rom
salladskrydda
gräddfl/cream fraische
gräslök

Skiva upp champinjonerna och stek upp i smör i en kastrull, tills de har fått en fin färg. Häll i den strimlade salladslöken och rör om.
Lägg upp på kesoplättarna, en klick gräddfil och strö på lite gräslök. Smaklig Spis 🙂

 

2 Comments

  1. Fru M
    2012-06-21

    Så gott
    Bra tips att använda kesoplättarna till förrätt.

    Svara
  2. Anita
    2012-06-24

    Ser jättegott ut, har bara ätit dem till frukost. Men det här var ett bra tips. 😛

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top