LCHF Livet Livets Goda Mat, Vin och Recept

Lchf – Kesoplätt Special ála Samme

Gjorde en jätte god rätt, perfekt till förrätt eller en lunch.. Jag blev mätt och belåten 😉

Kesoplättar är grunden.
2ägg
2-3 dl keso
1msk fiberhusk
lite salt

Stekpannan ska vara rätt varm och mycket kokosfett i. Stek på 5minuter på varsin sida. Jag brukar steka i ett mindre stekjärn så det blir som pannkaks storlek.

10st färska champinjoner
2st salladslök
rom
salladskrydda
gräddfl/cream fraische
gräslök

Skiva upp champinjonerna och stek upp i smör i en kastrull, tills de har fått en fin färg. Häll i den strimlade salladslöken och rör om.
Lägg upp på kesoplättarna, en klick gräddfil och strö på lite gräslök. Smaklig Spis 🙂

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Fru M
    2012-06-21 at 21:39

    Så gott
    Bra tips att använda kesoplättarna till förrätt.

  • Reply
    Anita
    2012-06-24 at 01:25

    Ser jättegott ut, har bara ätit dem till frukost. Men det här var ett bra tips. 😛

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: