Permission

Sååååå skönt! Sitter här i soffan med pyjamas på och är äntligen hemma!

Vaknade i morse efter en ganska bökig natt, sovit dåligt och det kändes att ljumskarna skulle slitas av och benen fulla med kramp. BM väckte mig tidigt för att starta ctg för kolla flickorna. Allt såg bra ut och jag och M gick till cafeterian och hämtade frukost. Skönt att man kan vara uppe och röra sig lite. Jag hade sån träningsvärk igår kväll efter att jag hade varit uppe och gått några runder, inte konstigt när man varit sängliggandes i några dagar.

Efter frukost och dusch och egna kläder på – var tvungen att slänga av den vita rocken var så trött på den. Så kom förlossningsläkaren in och hon berättade att om jag lovade att jag var lugn och stilla så fick jag permission till ikväll eventuellt morgon bitti.. Jag lyste upp med världens leende – ja maken med 🙂 Så underbart bara för att komma hem och sova i sin egen säng och slippa sjukhusmiljön.

Så jag packade ihop det nödvändigaste och fick min pillerburk med mig hem. Så ikväll blir det Thaimat och mellomys. Och Polly till efterrätt 😉

Så jag hoppas natten blir lugn och tjejerna håller sig lugna. Och i morgonbitti efter de kontroller som ska göras så hoppas jag att de kommer att skriva ut mig. Jag har fått starka direktiv av min man att jag får INTE göra ngt hemma utan det är sängen,soffan och toan som gäller.

Så håll nu alla tummar att jag skriv ut i morgon <3

FullSizeRender 2 FullSizeRender FullSizeRender 3

2 Comments

 1. Malin E
  2016-02-13

  Så härligt. Skönt att vara hemma.
  Går in o kollar din blogg , håller tummar o tår att flickorna stannar i magen några veckor till.
  Må så gott

  Svara
  1. Linsalusen
   2016-02-19

   Hej. Ja det är riktigt skönt, hemma är ju ändå bäst. Tack så mycket och kul att du läser här på Linsalusen 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top