Hoho på er…

Den dagen kom som jag smått fasade för… Måndag och jobb!

Man har varit van att sova lite längre på morgnarna ingen stress och sen bara ta tillvara på dagen.
Igår så klev byggare Bob fram (moi då) och byggde en soffa till barnens allrum. Riktigt snyggt!
Det ska bara målas lite och köpa liter mer madrasser men annars så blev jag nöjd.
Hämtade hem lite EU pallar, madrasser och kuddar och överdrag köptes och voila. En snygg divansoffa på 2.80 J
Sen blev klockan mycket och det var dags att klä av mig rollen som byggare Bob och välkomna John Blund men WTF han kom ju inte alls. Han måste ha hamnat hos ngn annan trevlig människa och fastnat där eller krockat med ngt jävla får på vägen. Jag låg nog och vred mig hela natten och helt plötsligt vaknade jag av larmet och jag invirad i lakanet som en mumie. Jaha det var ju bara att stiga upp och se glad ut och ta mig till jobb..
Jag har överlevt dagen och längtar hem till att börja på maten och ta mig ett glas rött för det är jag ju ändå värd. Kan fira in att måndagen var avklarad och att jag har lyckats tappa ganska många centimeter från kroppen. Så viktminskningen är på gång! Ska bara se till att ta tag i träningen.

Godkväll på er ❤

20130826-194720.jpg

20130826-194727.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top