Välkommen September

September redan?! Då är det bestämt att sommaren är över för denna gång – ses om ett år.

Söndag och åter tillbaka till jobb i morgon, blir dock en dag kortare, lilleman har ledigt från dagis på fredag så då e vi hemma ihop. Får hitta på ngt mysigt tillsammans.

I morgon blir det träning, har faktiskt längtat, ska bli skönt att gå på bandet och bästa musiken i hörlurarna.

Det var HIF – Dagen igår på Olympia och L fick möjligheten att träna på stora planen och träffa HIF A-lag. L pratar om det än idag , det var stort för honom 🙂

Som sagt nu när det börjar bli höst så ska det faktiskt vara rätt skönt att få ta på sig ett par snygga stövla och en schyst jacka. Beställde en rätt häftig kort skinnjacka som man kan ha inomhus samt utomhus, köpte en snygg blus med zebra mönster och ett par svarta fake skinnbyxor. Läckert  – hoppas jag 🙂

Igår kväll så åkte jag inom en butik i stan och köpte super goda ostar bla var det en ost jag blev förälskad i, engelsk cheddar,. Så sjukt god! Sen en korv gjort av vit och svart tryffel. Sen köpte jag ett gott vin till som passade som handen i handsken, FANTINI. Detta ska jag köpa på Torsdag igen. Längtar så, vilka smaker. 

Har så mycket att säga/ skriva men jag är rätt färdig. Tänkte krypa ner och se The Great Gatsby – ngn som har sett den? Hört att den ska vara bra.

Men säger Natti natti <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top