Hello, is it me you’re looking for?

Jag hade nästan glömt bort min linsalusenblogg  fyyy. Har inte riktigt hunnit, dagarna har gått så snabbt förbi mig och när det plötsligt var kväll så var det dags att slänga huvudet på kudden..

Sista semestern för detta år njuter  jag av nu.. Ska njuta till fullo på de sista dagarna så mycket jag kan.. Behöver verkligen dessa två veckorna.. Jag skulle egentligen slutat på jobb siste augusti men fick det förlängt till siste November  i stället. Vet ej om det kan bli fast då pga av anställningsstop, så det är väl bara att söka vidare till ngt annat.

Jag börja känna lite bara lite stress inför planeringen för bröllopet.

Vi har bokat om datumet så det blir inte midsommar utan veckan efter. Känns bättre så. Och efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde vi oss att det kommer bli en barnfri bröllopsfest. Kyrkan är ju bokad men jagar lokal än så länge har jag hittat 3 ställen att ha festen på. Nu ska jag bara jaga fatt dem och kolla upp priser och catering m.m. I december så ska jag börja kolla lite på klänningar, vet ungefär hur jag vill ha det så vi får hoppas att det finns ngt sådant 😉

Ställde mig på vågen idag och det visade minus, känns gött. Känner verkligen nu att det e på gång, långsamt framåt men bort ska fettet 😉
Jag sa till M när alla kilorna är borta och träningen har gjort sitt, då blir det en vecka till St. Tropez och då blir det skumpa,fest och sola eller ngt åt det hållet 😉  Men bröllopsresan ska ju oxå planeras in och suga lite på karamellen vart den blir av. Älskar ju Italien, så kanske dit?!

Måste bara säga hur skönt det är, jag sitter själv i soffan, nytvättade fönster omkring mig, nytvättat golv och det är alldeles tyst omkring mig.. Njuter..

03082013-IMG_6148 03082013-IMG_6163 03082013-IMG_6171 04082013-IMG_6184 04082013-IMG_6192 04082013-IMG_6199 04082013-IMG_6210

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top