Här kommer receptet på Halloncheesecaken, som sagt bara +++!! Receptet hittade jag här

Fantastiskt smarrig och fräsch halloncheesecake, där sötman blir utan bismaker, troligtvis tack vare att den kommer från tre olika källor (stevia, sukrin och bären).

Halloncheesecake LCHF 8-10 bitar
3 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1-2 msk LCHF-socker
225 g hallon (tinade frysta går bra)
200 g philadelphiaost
ev. färska bär till garnering
Botten
3 dl mandelmjöl
25 g smält smör
1 tsk LCHF-socker

Gör så här:
Botten: Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda mandelmjöl, smält smör och LCHF-socker till en deg och tryck ut i en springform (ca 25 cm).
Grädda i ugnen i 10 minuter.
Låt svalna.

Fyllning: Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 minuter.
Häll grädde och LCHF-socker i en kastrull och låt sjuda så sockret löser sig.
Pressa ur vätskan ur gelatinbladen och låt dem smälta i den varma grädden. Ta bort från värmen och låt svalna.

Mixa hallonen till en puré i en mixer (här kan man även passera genom en sil för att bli av med kärnorna om man har lust).
Blanda mixade hallon och philadelphiaost och tillsätt sedan den avsvalnade grädden. Vispa till en slät kräm.

Häll krämen på den avsvalnade bottnen.
Ställ kallt i minst 4 timmar.
Servera med vispad grädde och ev. färska bär.