Födelsedag och skuggig halloween

Det är skuggigt ute Mamma – ja det är riktigt Halloween väder ute. När det är dimmigt ute så tycker Eden att det är skuggigt, söte!

Lördag och det är så skönt att fortsätta njuta av ledigheten. Jag tog semester Torsdag,Fredag och tro mig det var välbehövligt, samt att barnen har höstlov och jag vill spendera tiden med dom.

Liam fyllde 12 år igår och han har blivit så stor detta sista året. Och han är faktisk himla rolig att hänga med, han har humor, charmig och har så stort hjärta. Han önskade inte sig mycket, det som stod högst upp på listan var El-scooter och fotbollshandskar. Vi hade länge tittat på en E-scootern, men det har varit slut under en längre tid. Och när jag frågade återförsäljaren i söndags så sa hon att hon visste inte då Corona har ställt till det. Jag tittade på måndag morgon – och wow de hade fått in 5 st. Så snabbt iväg och köpte den. Så igår så packade han upp den han blev så glad så han skakade. Visst är det underbart när man ser glädjen hos dom?!

På födelsedagen så fick dessutom Liam bestämma maten, och han ville ha trerätters. Till förrätt blev toast nutella, varmrätt revbenspjäll med potatisgratäng och till efterrätt chokladfondue.  Jag gjorde dock en annorlunda toast till oss, samt grillad ryggbiff till varmrätt. En god middag och mysig kväll.

Idag ska de små på kalas, halloweenkalas hos sin dagiskompis. Som de har längtat och de har sedan länge bestämt sig att de skulle vara Anna i Frost samt Häxa 🙂

Jag ska iväg och köpa en playwoodskiva till sängen, ja ni hörde rätt. Har fått tips från min kiropraktiker att göra det. Jag behöver få en hård yta att sova på. Den ska dock ligga under bäddmadrassen. Men ja jag hoppas det hjälper. Jag har smärtor i ryggen hela tiden och det börjar bli så jobbigt.

 

Mina fina 12-åring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top