En tripp till Australien….

Har haft det trevligt med Mr Grey hela helgen i N.Y på ett stor takterass samt varit på Grammisgalan och sett M uppträda i pausen – han dansade balett Haha….

Jag har drömt så mycket alltså!  Helt makalösa drömmar och kommer ihåg dom så väl! Nåja inatt vid 04 vaknade jag och hade rätt ont i magen – och första tanken va NEJ jag är inte riktigt där nu. Hade en del sammandragningar men det la sig sen och jag somnade om. Under dagen idag så har det återkommit och fortsätter det får jag nog ringa till förlossningen. Det är inte det att det bara kommer och gå, de är starkare och känns mer intensivare och oftare.

Mamma har varit här idag och vi har blivit klara med babytestet. Blev riktigt fint så nu saknas det bara två bebisar som ska ligga där. Tur jag har Mamma – hon är bäst <3

Ska sätta mig och planera resten av Världsmiddagen som vi ska ha på Lördag – blir en resa till Australien. Ser alltid fram emot våra världsmiddagar – det är mat och dryck som man aldrig äter eller dricker annars. Vissa är enklare och andra svårare när det gäller att hitta mat och dryck till. Men lite utmaningar måste man ju ha 😉
Här kan du läsa lite mer om våra andra matresor vi har haft igenom åren.

Precis kommit hem från min nageltjej och fixat naglarna. Har bokat en tid till o 4 veckor men vi får se om jag hinner göra dom så jag inte ligger på BB 😉

10618496_l

Nutelladagen - det höll barnen koll på. Så det fick bli en nutellakaka :)
Nutelladagen – det höll barnen koll på. Så det fick bli en nutellakaka 🙂
Tvilling - Babayneste
Tvilling – Babayneste

IMG_0666

Untitled-1 IMG_0698

Dagens magbild.. Går in i Vecka 34 om några dagar...
Dagens magbild.. Går in i Vecka 34 om några dagar…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top