Månad 8

Gick in i 8:e månaden idag och vecka 33.  Min tanke är-  hur får dom plats?? Magen glänser och känns som den ska spricka när som.. Har inte fått en enda bristning *knack,knack* och hoppas på att det inte blir så heller.

Jag vet att läkaren sa till mig i Tisdag att blir det för jobbigt och för tungt för dig så får vi ta en diskussion för en eventuell igångsättning tidigare. Men det finns inte på kartan! Det är bara  MAX 5, veckor kvar. Så självklart får jag bara kämpa på och det kommer ju ut något helt underbart av det!
Men just nu är man less och trött. Jag vill så mycket men kroppen skriker, orkar inte! Blir ju en liten ond cirkel också – ingen sömn, illamående, trött, ont och  vätskefylld så in i he****… Så just nu är jag ingen roliga människa.

Drömmer mig bort till våren när det blir ljusare,solen skiner och magen är borta och vätskan har försvunnit. Ut på sköna långa promenader med vagnen. Dra igång med V.V igen och tappa de gamla och nya kilona. Kunna sova på mage igen. Känna mig smidigare i kroppen. Kunna ta på mig strumpor och skor själv igen.. Och mina sköna snygga jeans och skinnbyxor.  Och en MASSA bebisgos Soon …Soon

Nåja… Har haft goa mamma min på besök och vi eller ja hon håller på att sy tvillingarnas babynäst  – skönt ännu en sak att checka av på listan. Har några få saker kvar, men får ta det efter hand.

Ikväll så kommer snickaren hit och vi ska gå igenom renoveringen till badrummet. Finally! Ska bli så skönt med ett nytt badrum och äntligen ett badkar – som jag har längtat! Vi kommer fortfarande behålla kaklet för det är fortfarande fräscht men allt annat ska bytas ut och som sagt badkaret ska byggas in. Jag hoppas att han kan börja nästa vecka. Jag kommer att lägga ut före och efter bilder sen.

IMG_0623  IMG_0609 Vecka 33 sitterner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top