Grattis min lilla tonårstjej

24 år gammal och väntar mitt första barn – en liten flicka som valde att stanna kvar extra i sitt första hem, hela 11 dagar. Och när hon väl kände sig färdiggräddad så kom så kom världens finaste flicka ut, min lilla Saga❤️

Och idag så blir du tonåring – vad hände liksom? Och jag känner ju mig fortfarande som 24 😉 Ett jätte STORT Grattis på Födelsedagen – min fantastiska smarta,vackra dotter som har ett hjärta av guld <3

Nu har vi firat lilla tonåringen och jag ska städa undan och sen väntar några timmar på jobb. Och ikväll ska vi mötas upp på restaurang, Sagas pappa med familj och vi. Och när man fyller år så får man bestämma – och hon valde Pinchos 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top