Dela sig?

Ibland hade det varit lite lättare om man kunde dela på sig, men nu går ju inte det så då får man försöka göra det bästa av det. Inatt var en sådan natt…igen!

Eden har varit lite svårt med sömnen på natten sistonde, hon vaknar och är ledsen och vill bara sova hos mig. Adele har det funkat 100 med. Men inatt så väckte Eden Adele och båda skulle inte somna om i sängen utan de ville in till mig. A la sig först hos mig och sen så kom E och skulle ligga där också, och kliver över A och sparkar M i ansiktet och skallar mig. Båda skulle ligga på mig och bredvid och det blev världens hysteri sängen för det gick ju inte så bra.  En kort stund så hade jag E på magen och A på högerarmen och gärna sitt huvud på mitt. M tog en av tjejerna efter ett tag och det ville ju inte dom. Båda är extremt mammiga, speciellt nattetid eller när det är dags att nanna på kvällen. Jag hoppas detta är fortfarande en fas och att det släpper snart. Just nu är det så att Eden får lite mer av mig för hon kräver det, men hur gör man med sitt dåliga samvete? Man vill ju att alla barnen ska känna att de får lika stor del av mig.  Sen har ju jag stora barn med, de är dock inte lika beroende av mig men klart man får dåligt samvete ibland. Det är därför kvällarna är heliga för då får de stora mer av mig❤️

Vi hade en skön helg bakom oss och välkomnar in en ny vecka. I lördags satte vi oss i bilen och drog till Höganäs Saluhall, så himla mysigt där och såååå mycket gott. Köpte ett nybakat vitlöksbröd som vi hade till skaldjursbrickan, som vi köpte bla i Höganäs – Mölle Fiskrökeri där fanns så mycket gott. Så vi köpte på oss och festade till det lite på kvällen.

Igår så var vi på vas-jakt, tjejerna slog sönder min sista vas och tyvärr går inte den och få tag i längre. Men hittade två snygga vaser. Ska faktiskt på loppis i veckan, och där kan man verkligen hitta snygga vasar. Sen så letar vi efter nya vinglas och skumpa glas. Hittade faktiskt två olika vinglas som vi gillade, så ska bara suga lite på karamellen vilket vi väljer av dom. Skulle faktiskt vilja gå på en mer djupare vinkurs, ni vet det där med olika druvor och vilka glas man ska använda. För det är VERKLIGEN stor skillnad. Så en sådan kurs hade varit kul att gå på.

Denna veckan så ska jag fixa Limmans presenter, han fyller år nästa Måndag – 9 år! Helt galet. Skönt att fylla år på ett lov, då kan man njuta extra av sina presenter 😉

Mölle Fiskrökeri

Och husets drink – Honey Sour!
Söndagsfrulle

Bananplättar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top