Kopp Kopp

Nya koppar från H&M hittade sin plats i skåpet. Känns som jag har blivet liten koppoman haha. Men tycker det är gulligt att både dricka och servera olika koppar och olika storlekar. Varför måste allt vara så lika?

Igår så hade vi lite skåps tömning och hade två påsar av Knorr Champinjonsoppa – den kan jag inte rekommendera. Det såg inte trevligt ut för det först och sen så smakade det verkligen inget vidare, men nu har vi testat det. Dock så tycker jag att deras tomatsoppa är god. Och den brukar jag pressa vitlök i eller slänga i bitar av kycklingkorv, du kan ju modifiera hur man vill.

Ikväll så blir det Kvarngryn med broccoli och strimlad skinka, recept kommer i morgon, så håll utkik 🙂 Jag var och storhandlade i går och gud är det bara jag som tycker att matpriserna har ökat radikalt? Alltså det är ju jätte dyrt med mat numera. 

Jag letar som sagt efter gardiner i köket, och det är inte det lättaste då vi har ett 8-kantigt kök, och fönsterna har lite annan storlek. Och gardiner passar inte riktigt in i vårt kök tycker jag. Men något måste vara där då det är inte jätte snyggt att se persiennerna och luftventilerna längst upp på fönstret. Men men hittade några på Ellos, så dom får jag väl idag och jag får se om de passar in annars är det bara att skicka tillbaka och söka på nytt. Vad kan man annars har där?

Söta servettringar även från H&M
Vad ska man ha istället för gardiner?

4 Comments

 1. Jessica
  2017-10-24

  Kan de inte funka med rullgardiner eller liknande ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-10-24

   Rullgardiner, döljer inte riktigt. Men beställde hissgardin, så vi får se hur det blir 🙂

   Svara
 2. Tina Lindberg
  2017-10-24

  Jag hade satt en skena i taket som följer formen runt och så gardiner ner till golvet. 🙂 Eller gröna växter i höga krukor istället. Eller varför inte båda? Finns skenor på Ikea men Silent gliss ska visst vara riktigt bra.
  Lycka till med det!

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-10-25

   Jätte tack för tipset! Höga växter är aldrig fel och inte heller som du säger en Skena??

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top