Dagen med stort D

Då har dagen D kommit! Barnen har äntligen sommarlov och vi drar till Spanien 🙂

I morse då var alla såå medgörliga, undrar why 😉 På med nya kläderna och tillfixade i håret så var det dags att dra iväg till skolan. Har längtat efter den där traditionella skolavslutningen (barnen hade inte det innan då det var ett annat upplägg) Så himla härligt att se alla barnen le och vara glada och uppklädda.

Väl hemma väntade tårta och fika. Mamma hade varit så himla snäll och bakat hennes goda jordgubbstårta. Så lite tårta i magen så var det dags för mig att ta tag i det sista. M gick och la sig så han klarar natten. Och jag ska väcka honom om 30 min. Då har han ändå sovit i 4,5 timme.

Och ännu en gång så klarade jag det, jag fick plats med packningen. Tjohooo, vagnar,matstol,kläder,spjälsäng. Andas ut….
Nu ska jag ta tag i matsäcken, jag lär kunna mätta hela familjen i flera dagar 😉

Om 1,5 timme drar vi, lite resfeber har man ändå men det ska bli så jäkla skönt- äntligen liksom. Ni får hänga med mig på Instagram oxå där det kommer läggas både upp filmer och bilder. Jag lär däcka i bilen rätt snabbt jag är så trött…

Kram på er, så ses vi snart igen.

1 Comment

  1. Jenny
    2018-06-12

    Åh så roligt! Ska bli jättekul att följa eran resa ☀️? kör försiktigt!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top