Fredag på Övfre

Fredag innebär städdag i Huset på Övfre – sen får man sin belöning! Nu låter det lite värre än vad det egentligen är men visst är det skönt med rutiner och dessutom ”komma hem” till ett nystädat hus och samtidigt ha hela helgen framför sig. En helg som man därmed kan ägna åt allt annat än att städa undan…

Gårdagens belöning gick dock inte av för hackor. Oxfile med tryffelrisotto och proceccosås. Såååå himla gott. Dessutom passade vi på att avnjuta ett av de viner som vi beställt hem via systembolaget. Ett lättdrucket italienskt vin som passade alldeles utmärkt till kvällens middag.

Ligger fortfarande kvar i sängen och har en helt orörd lördag framför oss. M har snackat om att dra på fotboll men avvaktar då vi egentligen är bortbjudna ikväll. Det är ju Mellokväll och vad kan vara trevligare än att avnjuta det i sällskap av goda vänner? Tyvärr har kräksjukan slagit till hos vännerna.

Hittade jätte söta portionsskålar av stengods, passar till  ex potatisgratäng eller dessert  samt en modell större, från Piccadilly By Sagaform, söta eller hur?!

4 Comments

 1. Ewa
  2020-03-07

  Kommer det recept på oxfilen med risotto? ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-03-08

   Hej. Ja det kommer komma ett recept på den?

   Svara
 2. Susanna ErikSson
  2020-03-08

  Vill gärna ha recept på proseccosåsen, löt väldigt gott

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-03-19

   Hej. Proseccosåsen ska finnas på bloggen, bara att söka efter den 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top